Pareri Reale Studenti

Anca V. despre Metode de Copiat

Ma numesc Anca si am apelat la serviciile celor din Regie pentru a promova anumite examene la facultatea la care studiez. Am facut acest lucru, nu pentru a insela sistemul, ci pentru ca lucrez iar timpul necesar pentru invatat s-a diminuat cu mult. Tin sa ii multumesc lui S. care mi-a inchiriat cateva zile la rand cutiuta GSM la un pret super cu conditia sa las o recenzie REALA despre ea.

Am copiat cu aceasta cutiuta gsm neagra punand-o in sutien. Sunetul este super clar, casca functioneaza super ok, in schimb singura problema pe care o s-o expun si aici este durata scurta a bateriei. Eu am sustinut examenele in sesiunea prelungita – ceea ce a insemnat 3 examene unul dupa celalalt. Dupa ce la unul din examene am ramas fara baterie, S. m-a sfatuit sa iau si o baterie externa, stiti voi, din aia de incarcati telefonul cand ramaneti in pana.

SUPER. Mi-am facut treaba super si am luat urmatoarele note: 7 – 8 – 10 – 10 – 8 – 6 – 6 – 8 mentionez ca dupa primele 2 inchirieri m-am decis sa o cumpar sa ies mai ieftin. Am impartit banii cu colega de camera si ne-am luat 2 casti japoneze si doar 1 cutiuta cu acelasi nr pe care o folosim alternativ.