Vino si inchiriaza sistemele tale

Fa-ne o vizita

Splaiul Independentei, nr. 290
sector 6, Bucuresti, Regie
Arena Pub

Informatii generale

Intrebari frecvente despre sistemele de copiat

Raspunsul este DA, o sa primiti exact produsul din imagine. Cel pe care l-ati comandat, impreuna cu certificat de garantie prin forma de curierat agreata de dvs pe pagina de plati. Se va plati ramburs, la livrare orice comanda.

Totodata, oferim posibilitatea sa desfaceti pachetul la primire si asa va veti convinge ca sistemele noastre vor face examenele dvs floare la ureche.

Raspunsul este NU. Stickurile bluetooth facute de noi functioneaza pe toate tipurile de telefoane: iPhone (orice model), Nokia (orice model care are bluetooth), Samsung (orice model care are bluetooth), AllView (orice model), Motorola (orice model), Asus (orice model) – de fapt stickurile bluetooth comercializate de noi pot fi folosite cu brio si in jocurile pe calculator stickul bluetooth fiind compatibil cu orice model de laptop care are conexiune bluetooth.

Castile dezvoltate si concepute de noi NU se aud afara. Nu exista reglaj de volum decat pe stickul bluetooth si pe cutiuta GSM deoarece aceste sisteme sunt independente de telefonul dvs. Castile comercializate de noi NU se aud in exterior sub nicio forma, indiferent la cat este reglat volumul telefonului dvs.

NU TE PANICA!

Asigura-te ca l-ai pus corect la incarcat si ca priza functioneaza in parametri. In general un led de pe dispozitiv ar trebui sa licareasca in momentul incarcarii.

In general piuitul castii semnalizeaza ca bateria din ea este pe sfarsite. Nu trebuie sa va panicati absolut deloc, pentru ca acest piuit nu este unul foarte puternic astfel incat supraveghetorii sau oricine altcineva sa observe ca aveti dispozitiv asupra dvs. Ceea ce trebuie sa faceti este sa scoateti casca din ureche si sa ii schimbati bateria cat de repede puteti.

Suntem aici sa iti raspundem!

Intrebari sau Solicitari?