Salutare vizitatorule

01. Despre NOI

Ne gasesti oricand in Regie pe langa Arena Pub sau Princess!

Sunteti pe site-ul unde examenele devin FLOARE LA URECHE!

Suntem o echipa formata din ingineri dedicati care cauta sa aduca tehnologia la nivel microscopic si sa va ofere cele mai fiabile sisteme de comunicare discrete din Romania. Suntem pe piata din anul 2005, in colaborare cu cei mai vechi din aceasta bransa!

Doresc sa va comunic ca noi nu suntem ca altii, care cumpara aceste sisteme de comunicare discreta din China ci le modificam noi aici, in Romania/Regie. Am invatat din experienta anilor trecuti si ne-am imbunatatit tehnicile, asadar va invitam sa conspectati magazinul nostru online.

Sisteme de Copiat Examene Aiciscris de Radu Tanasie Grigore – FONDATOR

Bun venit in magazinul nostru virtual

02. Echipa Examene Usoare

Ei va fac examenele FLOARE LA URECHE!

Va prezentam trupa noastra de soc, care contribuie in fiecare sesiune la reusita dvs. si va ofera cele mai bune sisteme de copiat de pe piata din Romania.

Suntem primii care au implementat GARANTIA SISTEMELOR DE COMUNICARE DISCRETA!

Numele meu este Radu Tanasie Grigore si sunt aici pentru a va crea cel mai bun canal de comunicare discreta din Romania, bineinteles impreuna cu echipa mea de specialisti.

Dar gata cu vorba lunga, sa ii lasam si pe ei sa se prezinte in sectiunea despre noi!

Sisteme de Copiat Examene Aiciscris de Radu Tanasie Grigore – FONDATOR

Inginer Casti Copiat Regie

Marian Tudose

Responsabil Casti Japoneze

Responsabilitatea principala este ca eu sa dezvolt si sa implementez tehnologiile de ultima ora in castile de copiat japoneze si sa ma asigur de functionalitatea lor in parametri coerenti si corecti. Astfel, orice casca de copiat ce trece prin mana mea, este cu siguranta cea mai buna din Romania.

Departament Marketin Casti Copiat

Svetlana Mardare

Departament Promovare/Testare

Rolul meu in aceasta mica afacere este sa promovez si sa testez sistemele de comunicare discreta astfel incat sa oferim clientilor nostri cele mai bune metode alternative la examenele grele. Imi place ceea ce fac si fac cu placere.

Despre Noi

Liviu Florin Tanasoaie

Specialist Modificari Casti Copiat

Eu aduc modificari bluetooth-urilor, telefoanelor si cutiutelor GSM astfel incat frecventele de operabilitate sa fie cat mai largi si cat mai greu de bruiat. Tot eu ma ocup si de coliere si alte modificari minore aduse castilor de comunicare discreta.

Tester si Promotor Casti de Copiat

Iulian Stefan Matei

Tester/Dezvoltator/Promotor Casti

Probabil va intrebati ce rol am eu aici. Simplu. Tot ceea ce Marian si Liviu creaza, dupa ce Svetlana testeaza, eu ies in mediu NORMAL de testare (examene, zgomot, etc.) si incerc sa gasesc imbunatatirile care pot fi aduse acestor sisteme pt examene.

Cifrele de mai jos reprezinta o parte a vanzarilor in anul 2019

3521
Sisteme Complete (Casti + Camere + Cutiuta/Stick/Telefon)
1065
Cutiute GSM
698
Telefoane Speciale
6854
Stick Bluetooth NOKIA ORIGINALE

Iti prezentam cateva date din interiorul magazinului

03. Afla de ce suntem cei mai buni!

Vezi cateva din produsele cele mai vandute din magazinul nostru online.

Arunca o privire pe ceea ce au comandat si altii si poate te vei decide asupra vreunui produs. Daca nu esti hotarat, ne poti contacta oricand pe email in sectiunea de contact, Whatsapp sau direct pe telefon la: (+40)730374372

Sisteme de Copiat Examene Aiciscris de Radu Tanasie Grigore – FONDATOR